Премахни рекламата
Форум    

RELOADED 27 ноември 2012

Здравейте!

В пространството на Djagi.com дойде време да се "изтупат килимите" и "избършат мебелите"
За нас тези действия се изразяват в преглеждане на аватарите и личните картинки на потребителите и премахването на неподходящите.

До завършването на този процес има вероятност да влезем в декември месец и зимата.
Но тогава вече ще сме се сгрели от дългата работа на "прахосмукачката" и отделеното от нея огромно количество топлина емотикона

След като се приключи със снимковия материал ще преминем към потребителските имена.
Всеки потребител с неподходящ ник ще получи възможност да го смени сам, а ако откаже, ще му бъде сменен със "служебен"... но това е за декемврийската, зимна част на нашето почистване емотикона

Всеки е свободен да се включи, като сам изтрие провокативните и прекалено разголени снимки от аватара и/или албума си емотикона

При всички случай, зимата ще ни завари в добро настроение, с големи усмивки, в следствие на добре свършената работа емотикона

А след това Коледата в Djagi ще дойде с много подаръци, игри и изненади за всички вас емотиконаемотиконаемотикона


Виж по-стари
RELOADED 02 декември 2012

aycan86, недейте така емотикона
Хубаво ни подкрепяте, но не заблуждавайте нито себе си, нито някой друг, твърдейки че някой си ни е накарал да правим едно или друго.

Още преди няколко месеца бе ясно, че ще направим и това, както и още много неща с оглед потребителска защита и удобство. И то бе ясно на вашата група във ФБ от разговори на лидера ви (ако мога така да се изразя) с нашият главен програмист.

Просто искам да сме наясно, че никой не ни диктува политиката. Това че имаме допирни точки с мнението на друг е напълно нормално.

Коледа е близо, но все още има достатъчно време и определено има с какво още да изненадаме потребителите си (надявам се в общия случай приятно емотикона ) не само от гледна точка , на нови опции по игри или фонови изображения , но и от гледна точка на защита на личното пространство на всеки потребител.


Сега, понеже прочетох не малко обвинения, че толерираме този и онзи...
Аватари не сме почнали да преглеждаме в генерален аспект, но понякога махаме някои стар ако ни мине пред очите.
Статусът на работата ни по снимките е 2/3 прегледани.

Възможно е нечия снимка да е махната по погрешка. Все пак прегледахме над 30 000 снимки и е нормално да сме допуснали някой грешки. В този ред на мисли е възможно да сме оставили някоя снимка, която все пак спада към неподходящите.

Бе ни докладван проблем с аватарите - че дори и да си изрежете, ние ги виждаме в оригинален вид и пак ви ги махаме. Това ще го оправим още утре. А когато приключим с огледа на всички аватари и премахването на неподходящите обмисляме да подарим на всеки неВИП потребител възможност за едно безплатно качване на аватар , за да няма ощетени.
В крайна сметка това го правим за вас, а не за себе си.
Качвайки предизвикателни снимки (предимно потребителите от женски пол) сами провокирате потребителите от противоположният пол да ви пишат или дори говорят неприлични неща. Подобни снимки пробужда не само похотливостта у мъжете, но и някои по-извратени или пък разкрепостени натури , което вече се явява сериозен проблем за всички. Все пак никой не иска да гледа рамахващ се напред-назад полов орган....

aycan86 02 декември 2012

RELOADED: “Единствено ми бяха показвани профили, където даден потребител от женски пол се снимал по бански или с блуза с деколте или пък един друг, където потребител от мъжки пол си качил снимки на скъсаните дънки - скъсаното бе и на задните части (някакви резки, а не разпрано).
Та какво се очаква да направя Че те по въпросната телевизия дават филми с еротично съдържание в прайм тайма и с кръв, убийства и насилие.
В този ред на мисли, защо да си гоним ние потребителите, като това което са показали си е едно нищо с това което може да се види по телевизита всеки ден и по всяко време”

RELOADED: “Призовавам всеки, не харесващ ситуацията в сайта, поради своите морални задръжки, лични изживявания или други причини да се опита да създаде свои проект, където да наложи желаните от него забрани и морални кодекси.
Ние няма да правим промени по своя, заради прищявката на някой си и няма да допуснем нарушаване на правилата на сайта или законите на страната да остане ненаказано !”

И как така господин RELOADED изведнъж си сменихте мнението, след тези думи – чудно за всеки един потребител! Ясно е за всички, къде е тънката червена нишка- думите са излишни! И между другото, като почнахте да чистите аватари и снимки, какво ще стане с множеството потребителски имена на 1 потребител? Моля да ни бъде отговорено – не, че моделираме вашия сайт, ние ще си направим наш проект, просто от любопитство, защото и ние сме с правата на всички останали потребители емотикона

RELOADED 02 декември 2012

aycan86, защо обръщате нещата в нападки ? емотикона

Всичко което сте копирал има своят отговор в горния ми пост емотикона
Ние не правим това заради нечия прищявка, а защото така сме решили да бъде и за доброто на потребителите. В сайта ще продължи да има снимки на хора по бански и снимки на жени с деколтета - какво е виновна жената, че е надарена ?
Но откровената голотия и действително предизвикателните снимки ще бъдат махнати... и това обясних защо.

Аз твърдо стоя зад всяка моя дума и да, ако наистина виждахте тънката нишка, щяхте да знаете, че копираното от вас и това което вършим сега са напълно съвместими неща емотикона

Определено не желая да продължавам този разговор, защото отива към въртене в затворен кръг.

aycan86 02 декември 2012

Значи, сега стигнахме до някакъв консенсус, в който се съгласихме с работата на админите и ни мъчи само въпроса за множеството профили! Аз съм достатъчно интелигентен мила dama_spatiq, че да си пиша както и където си поискам...свобода на словото му се вика, а колкото до недоволното ти и неприлично отношение към мен и спазването на добрия тон, нека админа прецени! Никак не си любезна ми се струва! Аз просто зададох въпрос касаещ доста потребители и то не към вас, а към админа! Вижда се и колко сте уверена в себе си, знаем че хората почитатели на неприлично съдържание, ще скокнат срещу работата на админите, но браво, админи дерзайте - това е правилната посока!
Господин RELOADED и аз не желая да се нападаме, само искаме да ни отговорите, какво ще стане с множеството профили, бъдете така толерантен да ни отговорите моля и приключваме разговора емотикона

02 декември 2012

Спазването на добрият тон в сайта е задължителен за всички!!!

zarags 04 декември 2012

Престанете да ми махате аватара (punch) ,какво предизвикателно видяхте в една жена с коледна шапка(punch) вие големи моралисти станахте.

RELOADED Аватари не сме почнали да преглеждаме в генерален аспект, но понякога махаме някои стар ако ни мине пред очите.

Как пък моя и на невъзможната аватарите ни минаха пред очите ви,пък на други НЕ, или ако започнем да се съгласяваме с всичките ви недоумения който ви раждат главите .......... и голи задни части да си сложим няма да ви минат пред очите и !!!

-Dinamo 05 декември 2012

RELOADED Вземете мерки срещу дразнителите най-накрая!Те са огромния ваш (и наш ,за съжаление) проблем.Докога ще търпим простотиите на тая zarags с всичките и профили?Тя е тук ,за да воюва с всички и срещу всичко.Не виждате ли ,че дразни всички?Ето-докладвах проблем!Направете нещо!Защо се водите по болния и мозък?Тя търси внимание ,а вие и го осигурявате.Изкоренявайте плевелите един по един докато е време!

zarags Жено,като не ти изнася се изнасяй,стига си ревала!Като много знаеш,направи си сайт !

Зафър Небесний 05 декември 2012

Тъй като нерядко сме били обвинявани в безразличие към мнението на потребителите , мисля сега да покажа , че това никога не е било така. Възможно е понякога връзката екип – потребители да е била по-слаба , но никога не е прекъсвала.

Както знаете започна преразглеждане на снимките в сайта . Единствената цел беше да ви предпазим от вулгарни и цинични коментари и неприлични предложения , които се пишат в албумите. Някои потребители вероятно целенасочено търсят такова внимание , други по-скоро не усещат къде е тънката граница между естетична снимка по бански и предизвикателна поза по бельо. Тъй като няма как да разберем кой с какви подбуди е качил такива снимки в албума си , всички бяха третирани по едни и същи критерии.

В бъдеще функциите на Албума ще бъдат разширени. Ще имате опция с която да избирате кой има право да вижда снимките ви – всички потребители или само приятели. Отделно ще има секция , в която ще се преместват по-провокативните снимки и там опцията ще е по подразбиране , ще се виждат само от приятели.
Ще има промени и при модерирането. При качването на снимките , всички ще бъдат помествани първо в личната секция , която се вижда само от приятели. Чак след одобряването , тези които отговарят на критериите на сайта , ще се появяват в общата част , където ще имате правото да избирате кой да ги вижда.

Тъй като не сме стигнали още до преразглеждането на аватарите , имахме възможност да се запознаем с мнението на потребителите по този въпрос , както тук във форума , така и от формата за контакт в ЧЗВ и от личната ни кореспонденция. Сега ще ви информирам на какви критерии трябва да отговарят аватарите в сайта :

Няма да бъдат одобрени аватари , които :

1.Съдържат порно (клип или снимка)
2.Насилие
3.Свастики
4.Обидни текстове и неприлични жестове
5.Акцентирано е само върху отделни части от човешкото тяло – гърди и дупета


Вероятно вече сте забелязали , че тук липсват аватарите , на които има модели по бельо. През тези дни преразгледахме решението си и приемаме , че аватарът е начин да изразиш себе си , но все пак всичко трябва да бъде в рамките на някакво приличие.
В този смисъл вече не се налага преразглеждане на десетките хиляди аватари в сайта , но ще бъде създадена тема , където може да сигнализирате за аватари , които дори да отговарят на горните изисквания , пак са пошли и вулгарни.


Що се отнася до третата точка от „почистването” на сайта – никовете – там компромиси няма да има.

eRRo_R 27 декември 2012

Зафър Небесний какво им се обеснявате.Правете каквото е РЕДНО пък да става каквото ще...емотикона То недоволни винаги ще има.То това си е наш манталитетемотиконаемотиконаемотиконаемотикона

Giunay 22 януари 2013

UVOLNETE rockstar

Не може да публикуваш два пъти подред
  Всички категории: 22 Теми: 803 Мнения: 21147
Премахни рекламата